6 Tips Inför Din Första Klass På Vår Studio.

077_elizabethmessinaULRICA.jpg

Hur Funkar Det Att Yoga Hos Oss?

Du kan yoga hos oss antingen på vår studion i Karlshamn eller via livestream. Vi har klasser nästan alla dagar i veckan, och en del dagar finns det flera klasser på schemat. Om du bokar en livestream klass, kan du yoga antingen på utsatt tid eller genom den länken du får som varar i 48 timmar (så kan du yoga när du vill). Nedan hittar du mer information, och skicka bara ett sms till 0725-75 65 75 om du her fler frågor. Vi hjälper dig gärna att komma igång!

Köp Ditt Kort & Boka.

Du kan köpa ett yogakort på två sätt:

1) Du kan köpa ditt yogakort direkt och betala med kort i vårt bokningssystem. Bara klicka på “BOKA” i översta menyn så tar det ungefär 5 minuter. Sen kan du börja boka dina klasser med en gång. Du kan också boka engångsklasser på detta sätt.

2) Du skickar ett sms till 0725-75 65 75 med ditt för- och efternamn och din e-post adress, plus vilket kort du vill ha. Vi fixar ditt yogakort inom 48 timmar, och du betalar för ditt kort med swish eller bankgiro. Notera: Detta gäller endast för yogakort. Bokar du engångsklasser bokar du direkt i bokningssystemet.

Vill du ha ett kvitto för ditt friskvårdsbidrag, messar du oss när du har betalat in för ditt kort så skickar vi ett kvitto (pdf) till din epost adress.

Vi rekommenderar att du tar med din egen yogamatta om du kommer till studion, men har du ingen matta kan du låna en yogamatta tills vidare.

Hur hittar jag till studion?

Vår nya studio ligger bakom polishuset i Karlshamn i en gul separat byggnad. Du hittar adress och vägbeskrivning, parkeringsinformation och bilder på utsidan av byggnaden om du klickar på KONTAKT i översta menyn.

Finns det parkeringsplatser?

Det finns två stora parkeringar bakom polishuset där det alltid finns gott om parkering (du betalar för din parkering som vanligt i automaten). Bor du i närheten kan du enkelt cykla eller gå hit. Vi är bara några hundra meter från den “gamla” studion, så det är ingen skillnad på avstånd!

Det finns också två parkeringsplatser precis utanför yogastudions byggnad. Dessa är reserverade för våra instruktörer. Stort tack för att du inte parkerar här!

När du kommer till studion.

Om det är en klass innan din klass, öppnas dörren 10 minuter innan din klass börjar. Om det inte är en klass innan din, öppnas dörren lite tidigare beroende på när din yogainstruktör är redo. De flesta yogisar kommer ungefär 10-15 minuter innan klassen startar.

Skor, Jackor & Mattor.

När du kommer in tar du av dina ytterskor direkt innanför dörren och sätter dom i skohyllorna i garderoben. Inga skor på yogagolvet! Sen tar du din jacka, väska och annat du har med dig uppför trappan till övervåningen. I vår lounge finns två garderober: En garderob för din jacka, och en garderob för din väska, vattenflaska, glasögon, mössor, vantar mm. Det är extremt viktigt att vi håller alla ytor helt rena. Det betyder att inga saker får ställas utanför garderoberna inklusive på golvet. Allt ska ställas in i garderoberna. Har du Terminskort 2 kan du förvara din egen yogamatta i mattgarderoben i det stora yogarummet. Tillsammans värnar vi om vår gemensamma miljö.

Varmt Välkommen!

Previous
Previous

Klassbeskriving Av Våra Olika Yogaklasser!