Wanås Hotel – så vackert att det landade på Condé Nast Traveler Hotlist 2018 och utvaldes till White Guide’s Årets Fab 2019!

I två kulturbyggnader från 1700-talet hittar du Wanås Restaurant Hotel. Här har Kristina Wachtmeister, som i grunden är architekt, förverkligat sin vision med stilsäker design och genuina naturmaterial. Både kropp och själ får sitt i en fantastisk miljö där rik historia möter nutid. Under helgen tar vår retreatgrupp över hela hotelletdet är bara vi som är där! – och får njuta av denna magiska plats som vårt hem. Så ta med dig dina raggsockor, jeans och mjuka tröjor och gör dig redo för en fantastisk helg!

På hotellets övervåning finns en stor atelje med vackert trägolv och generös plats för yogamattor. Ett högt vinklat tak med stålfönster skapar ett underbart ljusinsläpp. Missa inte hotellets “mud room,” där du kan låna Hunter regnstövlar och regnjackor om du vill ta en tur i den vildvuxna bokskogen. Din vistelse inkluderar inträde till Skulpturparken, som börjar med Yoko Onos “Orchard of Appletrees”. Där kan du hänga en lapp med önskningar i en magisk dunge av äppelträd.