Upplev Ett Rikt och Mångsidigt Yogaprogram, med Daglig Flow, Restorative, Meditation och Workshops.

Live musik, magisk yoga, glädjefyllda workshops, holistic self-care, ekologisk mat, rofyllda stunder, vackra ritualer, skogspromenader och fridfull vila, och såklart en snygg tröja i ekologiskt bomull från Econscious med “If love is anything, it is everything” på framsidan.

Två retreat ledare, en yogi-och-musiker från San Francisco och en workshopledare via Los Angeles: Ulrica Wihlborg, Patricia Gloria, Nat Kendall och Lisa Gainsley Hewitt. Tillsammans skapar vi en helg för alla dina sinnen, och en chans för dig att öppna upp och ta ett steg närmre dig själv.

Det blir ett rikt och mångsidig yogaprogram, där många olika aspekter av yoga kommer att finnas med. Du får röra på dig, vila, meditera, sjunga och uppleva ditt inre landskap på ett nytt och glädjefyllt sätt.

Vårt mål är att skapa en upplevelse som lyfter upp dig, öppnar upp ditt hjärta och berikar ditt liv långt efter att vår retreat är slut. För dig som har deltagit på våra tidigare retreater, så är denna helg skapad med ett helt nytt innehåll och nya upplevelser. Vi ser så fram emot att spendera denna helg tillsammans med dig!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *