Schema

Schema

Retreat Schema

Musik, magisk yoga, glädjefyllda workshops, holistic self-care, ekologisk mat, rofyllda stunder, vackra ritualer, skogspromenader och fridfull vila, och såklart en snygg tröja i ekologiskt bomull från Econscious med “If love is anything, it is everything” på framsidan.

Vi har skapat en helg för alla dina sinnen, och en chans för dig att öppna upp och ta ett steg närmre dig själv. Det blir ett rikt och mångsidig yogaprogram, där många olika aspekter av yoga kommer att finnas med. Du får röra på dig, vila, meditera och uppleva ditt inre landskap på ett nytt och glädjefyllt sätt.

Vårt mål är att skapa en upplevelse som lyfter upp dig, öppnar upp ditt hjärta och berikar ditt liv långt efter att vår retreat är slut. För dig som har deltagit på våra tidigare retreater, så är denna helg skapad med ett helt nytt innehåll och nya upplevelser.

Vår tanke är att du inte ska veta exakt vad som kommer att hända, utan välkomna stunden när den kommer. Därför detaljerar vi inte våra aktiviteter, utan ger dig en överblick på helgen. Detta schema är preliminärt och små justeringar och ändringar kan förekomma.

Wanås Hotel & Restaurant ligger på landet, så det är bekväma kläder som gäller hela helgen. Vi äter frukost och middag i restaurangen, och enkla, mjuka kläder passar bäst (som om du skulle ha middag på ett litet bistro på franska landsbygden). Lunchen äter vi på övervåningen i hotellet, så du kan stanna i dina yogakläder om du vill.

Vi kommer att ta över hela hotellet och dess lounge – det är bara vi som är på hotellet under helgen, vilket är fantastiskt. För dina aktiviteter mellan yogapassen, ta gärna med dig dina finaste raggsockor, mjuka byxor eller jeans och tunnstickade tröjor för en avkopplande helg.

Detta är en retreat, så alla aktiviteter är frivilliga. Vill du sova lite längre på morgonen får du gärna göra det, men vi uppmuntrar dig att komma till morgonmeditationen som följs av lätt morgonyoga innan frukosten. Det är en härlig tradition att starta dagen med, och vi vill gärna att du är med om du vill. Vi har lagt schemat så att du kan gå och lägga dig lite tidigare på kvällarna, och det kommer att finnas varmt vatten med citron och ingefära i loungen innan meditationen för bästa starten på dagen.

Fredag 16/10

15:00: Ankomst och check-in på ditt rum. Tid att utforska omgivningen och landa i ditt nya hem.

15:45 – 16:30: Välkomstceremoni i Stora Ateljen med Ulrica, Patricia (och Nat Kendall om han kan flyga hit). Inga yogakläder behövs.

16:30-17:30: “Lymph Self-Care Workshop” med Lisa Levitt Gainsley (videokonferens från Los Angeles) i Stora Ateljen.

18:00-19:00: Middag på Wanås Restaurant: Två rätter med en liten söt dessert.

19:00-20:00: Aktivitet i Stora Ateljen. Ta på dig dina yogakläder!

20:00: Fredagsmys och tid att göra vad du vill. I loungen är brasan tänd i den öppna spisen, och det finns ekologiska teer och härliga sittplatser. Du får gärna gå och lägga dig tidigt om du vill!

Lördag 17/10

7:00-7:30: Morgonmeditation och morgonritual (dinacharya) med Ulrica.

7:30-8:20: Morgonyoga med Patricia.

8:30-10:00: Frukost på Wanås Restaurant, följt av fri tid att göra vad du vill.

10:00-12:00: Workshop med Ulrica i Stora Ateljen.

12:30-13:30: Buffe lunch på övervåningen på hotellet.

13:30-15:30: Fri tid att spendera hur du vill. Ta en tur i Skulpturparken, gå en runda i skogen, läs en bok i soffan i loungen, ta en eftermiddagstupplur. Du väljer själv.

15:30-16:30: Workshop med Nat Kendall från San Francisco i Stora Ateljen.

16:45-17:45: Restorative Yoga och avslappning med Ulrica.

18:15-19:15: Middag på Wanås Restaurant. Två rätter med en liten, söt dessert.

19:30-21:00: Saturday Movie Night! Vi bjuder på en härlig, upplyftande film (hemligt!) och gott, hälsosamt lördagsgodis.

Söndag 18/10

7:00-7:30: Morgonmeditation och morgonritual (dinacharya).

7:30-8:20: Morgonyoga med Ulrica.

8:30-9:30: Frukost på Wanås Restaurant.

9:30-10:45: Workshop och avslutningsceremoni i Stora Ateljen.

11:00: Utchecking från rummen. Har du inte upptäckt Skulpturparken än, får du gärna göra det efter du har checkat ut från ditt rum.

Retreat 2020

“If love is anything, it is everything.”

– Christopher Pointexter