Om Oss

Retreat Ledare

Ulrica Wihlborg

Pure Yoga är grundat av Ulrica, som började sin yoga practice 1998 hos Mark Blanchard i Los Angeles, en av USA:s främsta poweryoga (ashtanga) instruktörer vars klienter inkluderar Jennifer Lopez, Drew Barrymore och NBA All Star Steve Smith. Hon gjorde sin första 200H yoga teacher training med Mark Blanchard i 2004, och har sedan dess genomfört Vinyasa Flow teacher training med Mia Togo (YogaWorks), en andra 200H RYT (Yoga Alliance) teacher training med YogaWorks i Santa Monica, CA (Vinyasa Flow baserad på Iyengar och Ashtanga), och en 300H RYT (Yoga Alliance) med Janet Stone Yoga. Hon är certifierad 500H RYT med Yoga Alliance, och genomför nu sin 1000H (RYT) teacher training med Janet Stone Yoga. Hon är också en mentor i Janet’s 300H Teacher Trainings (https://janetstoneyoga.com/meet-the-mentors)

Efter 22 år i Kalifornien – där Ulrica spenderade sin karriär som redaktör på Time Inc.’s People magazine, en av världens största tidningar med 40 miljoner läsare i veckan — flyttade hon till Karlshamn tillsammans med sin man och tre små barn och öppnade Pure Yoga Sweden hösten 2016. Studion var utsett till “The Prettiest Yoga Studio in the World” 2017 av inredningsmagasinet Domino magazine.

Ulrica undervisar i Vinyasa Flow, och Bhakti är en stor del av hennes egen yogapractice. Glädje, närvaro, kärlek och yogans alla åtta grenar – speciellt ahimsa – är återgaende teman i hennes klasser.

Du kan hitta Ulrica på Instagram @ulricawihlborg, Pure Yoga Sweden på www.pure-yoga.se och @pureyogasweden.

Retreat Ledare

Patricia Gloria

Patricia började sin yogiska resa redan som tonåring, då hon följde med en kompis på en yoga retreat. Efter den upplevelsen valde hon att fortsätta med yoga, och har gått flera kurser och utbildningar i olika yogaformer. Hon är utbildad Global Yogalärare (200h), en glädjefylld fysisk yoga som har sin bas i hatha yoga. Hon har nyligen slutfört sin utbildning med Magnus Ringberg (Space M Yoga) (50h) och undervisar i Dynamisk Yoga.

Patricia har också en lång bakgrund i movement och dans, och en unik formåga att få sina deltagare att släppa taget och känna frihet och glädje i sin kropp. Hon komponerar ofta ett unikt pass som passar just för den grupp hon undervisar. ”Det viktiga för mig är att min grupp känner trygghet och säkerhet,” säger Patricia. ”Alla utgår från sin egen erfarenhet och kunskap.”

Patricia driver den populära uteyogan på piren i Karlshamn varje sommar, där hundratals yogisar samlas varje vecka och yogar tillsammans med Patricia vid havet. Hon bor på landet med familj och hundar, badar i havet året runt, och får kraft och inspiration av att vara nära till naturen. Hon undervisar flera klasser i veckan på Pure Yoga Sweden, inklusive Dynamisk Yoga, Free Power och Yin Yoga. Du kan följa Patricia på Instagram @ayamayoga.