Retreat Plats

 

FORNEBODA I BLEKINGE

Vi kommer att spendera helgen  i Forneboda, som ligger i Kyrkhult (Blekinge). Vår retreat äger rum på ett privat naturområde med en unik kulturbyggnad från 1800-talet. Forneboda ligger lugnt och vackert – omringat av tallar, björkar och ängar – precis intill en fin sjö med egen badbrygga. Vi kan bada i sjön om vi vill, testa paddleboarding, ta en naturpromenad, yoga i det fria och mycket annat. Platsen ligger ungefär 30-minuters körtid från Karlshamn.

Retreaten startar kl. 9:00 på lördag morgon och avslutas kl. 11:30 på söndag. Vi kommer att skicka ut mer information till dig som bokar.

BOENDE

DU HAR TRE ALTERNATIV:

Du har tre boende-alternativ att välja mellan under denna helgen. Vi välkomnar enkelheten, det rustika och närheten till naturen och boendet under helgen reflekterar detta. Du hittar alla priser under “boka” i översta menyn.

1. GLAMPING TÄLT

Välkommen till vårt Glam Camping Tält! Vi förvandlar och inreder ett mycket stort tält med högt i taket – storlek 6 m x 14 m – till ett underbart glam campingtält. Tänk dig stora mattor på marken, äppellådor som nattduksbord, batteridrivna ljus och andra överraskningar som gör det till en speciell upplevelse. Du tar med dig dina egna mjukaste sängkläder, en luftmadrass eller varför inte en ihopfällbar säng om du har en! Du skapar helt enkelt din egen säng, så fixar vi resten. Gör det så bekvämt och glammigt som du kan. Eftersom vi bara är deltagare från studion på denna retreat, så kommer ni som sover i vårt stora glamtält att känna varandra. Det blir som ett litet mysigt sommarläger från barndomen för en natt!

Det blir bra med utrymme mellan sängarna, men ända möjlighet att prata och umgås innan vi somnar för dom som vill (eller ta med en bra bok om du hellre vill läsa). Du som sover i tältet använder toaletten och badrummet som ligger i utomhuslängan. Det finns ingen dusch, men du kan ta ett kvällsdopp med duschtvål i sjön om du vill. Härligt!

2. RUM I FORNEBODA-HUSET

Det finns tre enkelt inredda rum på övervåningen i huset som ligger vid sjön (två dubbelrum och ett enkelrum). Du tar med dig dina egna sängkläder och handdukar. Notera att de två dubbelrummen ligger jämte varandra och delar toalett och dusch. Boendet i huset är rustikt och genuint.

  1. Ett dubbelrum med två 90-sängar med utsikt över sjön (på bilden kan du se fönstren som tillhör rummet  – det är fönstrena på övervåningen ut mot sjön). Detta rum är bokningsbart för två vänner. Du delar toalett och dusch med det andra dubbelrummet. Du tar med dig egna sängkläder, plus täcke, kudde och handduk.
  2. Ett dubbelrum med två 90-sängar utan utsikt. Detta rum är bokningsbart för två vänner. Du delar toalett och dusch med det andra dubbelrummet. Du tar med dig egna sängkläder, plus täcke, kudde och handduk.
  3. Ett litet enkelrum med separat ingång som ligger på gaveln på huset. Du kan se det på bilden – det är rummet som har en trappa upp till andra våningen från utsidan av huset på gaveln. Ingen dusch eller toalett finns till detta rummet. Du använder toaletten i längan utomhus. Du tar med dig egna sängkläder, plus täcke, kudde och handduk.

3. TA MED EGET TÄLT OCH CAMPA

Vill du skapa ditt eget glamtält? Vill du sova själv eller med en vän kan du slå upp ditt eget tält och skapa din egen härligaste sovupplevelse. Ta med en matta om du vill, de mysigaste sängkläderna, den skönaste kudden, sovlampa, en mjuk filt och din bästa bok, och varför inte en lounge chair att vila i utanför tältets ingång? Låt fantasin flöda och gör det så mysigt och glammigt som du kan! Du har möjlighet att komma och slå upp ditt tält på fredagen innan retreaten börjar eller tidigt lördag morgon, så är du redo när vi kör igång på lördag kl. 9:00. Med detta alternativ använder du toaletten i längan och vill du ta ett kvällsdopp med tvål/schampoo använder du sjön!

Mat

 

Ekologiskt, Enkelt & Gott!

Vi är så glada att få välkomna gastronomen och kocken Johanna Andersson till vår retreat! Det har varit lite av en dröm för oss att få samarbeta med Johanna, och nu händer det äntligen. Under helgen njuter du av 100% ekologisk, enkel, vacker och planetvänlig mat (dina måltider inkluderar lunch, eftermiddagsfika och kvällsmat på lördagen och frukost på söndagen). Om du inte redan följer Johannas härliga flöde på Instagram @yohannanas, kolla in för inspiration. Hon är också en mästare på raw food fika, så det tänker vi ta del av!

 

Retreat Ledare

Ulrica Wihlborg & Patricia Gloria

Detta är vår fjärde retreat tillsammans och vi ser så fram emot att spendera denna helg med dig! Varje gång vi planerar en retreat har vi så roligt tillsammans, och vi vill gärna dela denna glädje med dig. Vår intention är att skapa en minnesfylld helg fylld av glädjefyllda stunder, och kanske skifta något inom oss alla som gör att vi kan öppna upp oss mer till det som är så vackert, oförklarligt och magiskt med våra liv.

Vi är så glada för att du finns, och så tacksamma för att du vill dela dessa stunder tillsammans med oss. Du hittar mer information om oss på www.pure-yoga.se/about och @pureyogasweden.

Retreat 2021

“Tell me, what is it you plan to do with your

one wild and precious life?”

– Mary Oliver