Boka

Bokning

BOKNINGEN ÖPPNAR DEN 5:E APRIL

Vi är så glada att du vill spendera denna helg tillsammans med oss! Bokningen öppnar upp måndagen den 5:e april kl. 9:00. Denna retreat är endast bokningsbar för dig som har yogat på studion under vårterminen 2021.

Retreaten startar lördag 29/5 kl. 9:00 och avslutas söndag 30/5 kl. 11:30. Du bokar genom att skicka ett sms till 0725-75 65 75 och meddelar vilket boendealternativ du vill ha (se alla tre boende-alternativ under “retreat info” i översta menyn). Vi ses i maj!

Kostnad Yoga Retreat 2020

KOSTNAD

Priset inkluderar:

 • Två retreat ledare (Ulrica Wihlborg & Patricia Gloria).
 • Boende (se detaljerad beskrivning av de olika alternativ under “retreat info” i översta menyn).
 • En snygg väska i ekologisk bomull med vår “The Wild Soul Retreat” logga, perfekt för sommarens stranddagar och uteyogan på piren.
 • 100% ekologisk mat (lördagens lunch, kvällsmat och eftermiddagsfika, och söndagens frukost).
 • Paddleboarding för dom som vill och alla aktiviteter.
 • Allt retreat material.

 

 1. DET STORA GLAMPING TÄLTET: 2675 kr/person. (Detta alternativ använder toaletten utomhus i längan. Det finns ingen dusch, men bad i sjön med tvål kan också vara kul!).
 2. DUBBELRUM på övervåningen MED UTSIKT ÖVER SJÖN: 2875 kr/person. Detta rum är endast bokningsbart för två vänner. Du delar toalett och dusch med det andra dubbelrummet.
 3. DUBBELRUM på övervåningen UTAN UTSIKT: 2775 kr/person. Detta rum är endast bokningsbar för två vänner. Du delar toalett och dusch med det andra dubbelrummet.
 4. ENKELRUM på övervåningens gavel MED TRAPPUPPGÅNG: 2675 kr/person. Detta rum har inget eget badrum, utan du använder toaletten utomhus i längan.
 5. TA MED EGET TÄLT: 2275 kr/person. (Detta alternativ använder toaletten utomhus i längan).

Betalningsinformation

Du bokar din plats genom att skicka ett sms till 0725-75 65 75.

 • Ange vilket rum du vill ha. Bokar du tillsammans med en vän, ange din väns namn. Om ditt förstahandsval inte är tillgängligt ger vi dig ett förslag på ett boende-alternativ (om retreaten inte redan är fullbokad). Du som aktivt har yogat på studion under vårterminen har förtur till alla platser på denna retreat.
 • När vi har svarat dig och bekräftat din bokning får du ett fakturanummer av oss. Du betalar in din bokningsavgift på 500 kr inom fem dagar genom att swisha till 123 213 95 25 och ange ditt namn. Vi skickar faktureringsuppgifter till dig för resten av din avgift tre veckor innan vår retreat, med förfallodatum den 14:e maj.

Bankgiro: 120-0823 

Swish: 123 213 95 25

* Notera att din bokning är bindande och inte återbetalbar. Behöver du avboka din plats på grund av sjukdom, betalar vi gärna tillbaka dig om du eller vi kan hittar en ersättare för din plats. Vi gör allt vi kan för att betala tillbaka dig, så du kan känna dig trygg.

Retreat 2021

“Tell me, what is it you plan to do with your

one wild and precious life?”

– Mary Oliver